Nieuwsbrief

Regelmatig schrijf ik hier artikelen over website optimalisatie. Bij het optimaliseren van je site gaat het om veel meer dan alleen zorgen dat je goed gevonden kan worden in de zoekmachines. Gebruikersvriendelijk ontwerpen, je bezoekers aansporen tot actie, hackers en spammers weren, voldoen aan wettelijke eisen – het zijn allemaal zaken waar in je website aandacht aan besteed moet worden.

De meeste artikelen schrijf ik naar aanleiding van concrete vragen van mijn klanten of evaluaties van hun bestaande websites. Ik streef er tevens naar 4x per jaar een website evaluatie te publiceren met hierin concrete tips en adviezen voor het verbeteren van de site.

Wanneer je bericht wilt krijgen als ik een nieuw artikel geplaatst heb, schrijf je dan hieronder in voor mijn nieuwsbrief:

Nadat je het formulier hebt ingestuurd, vraag ik je eerst nogmaals de inschrijving te bevestigen. Dit is een veiligheidsmaatregel waarmee voorkomen wordt dat iemands naam zonder zijn/haar toestemming door anderen aan mijn lijst wordt toegevoegd.

Verder heb ik een enorme hekel aan spam en ik beloof je dan ook dat ik nooit je gegevens zonder je expliciete toestemming zal verkopen of weggeven aan anderen.